divendres, 15 de març de 2013

Crònica de la Sortida a Bastiments amb Raquetes

Eren les set del mati ens trobem quatre raqueters disposats a marxar sobre la neu, a Ripoll ens trobem amb dos companys mes que avien sortit directament de Premia , parem a fer el cafè a l'estació de Ripoll , cafès amb llet croissants tertulià i resum del resultat de futbol del Barça pobres van perdre i amb el Madrid, no passa res .
Després de comentar quin cim faríem decidim que quant veiem la neu que hi ha decidirem . Al arribar optem per el cim de Bastiments com esbata previst. El dia apareix esplèndid amb molt de sol i unes vistes magnifiques animats per el bon temps ens carreguem les motxilles , les raquetes i demés estris i cap amunt.
En arribar al refugi tenim la baixa de la Núria esta molt refredada i no es troba be , quedem que es quedara a baix a esperar-nos i gaudir del dia , també ens trobem uns amics i castellers de Barcelona amb els que farem camí de pujada i part de baixada tot i que ells fan el Gra de Fajol , amb un bon ritme i acompanyats d'un munt de gent fent raquetes i esqui arribem a dalt ,fantàstic gaudim del paisatge i de les vistes ens fa un dia magnific , fem la foto de rigor, encara que trobem a faltar en"tomàs" i la seva mastressa ,be sense pensa ro mes anem cap avall amb una marxa mes que pujant, gaudint de la neu a tope. Arribem a baix ens espera la Núria , la sortida es de tots arribem o no a dalt.
Tornem a parar a Ripoll pensant uns en la birra altres amb la xocolata . 
Comentant quant serà la propera sortida al pic de l'Infern anem tirant cap a Mataró. Fins a la propera .
Érem en Quim, en Robert , en Lluís Calvo , l'Aleix , la Núria i jo mateix en Manel.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada