diumenge, 11 de gener de 2015

Torna: TORRENTE de la cabana (Campdevànol)

Comencem el dia en vermell, i no erque la majoria de pantalons ho siguin, sinó per l'inoportú semàfor que tallava la comitiva en dues.

Ens dirigim cap a Campdevànol, capital dels Porsche, de les estelades i per un dia, de les caminades capgrosses.

El recorregut s'inicia al costat del punt de trobada dels porsche (quasi al nucli urbà), passa per un PR marcat com a Camí Ral de Ramats que passa a prop de la residència-centre de dia  i amunt que fa pujada, anar fent un gorg rera un altre, amb boniques cascades de glaç i algun altre racó amb fang per a tothom.

La ruta és planera, per tant donava per anar admirant, criticant i jugant. Admirant el bonic paisatge que tenim a Catalunya, criticant lo marranos que som (si no hem vist centenars d'emboltoris i llaunes, no n'hem vist cap) i l'incivisme (sobretot pels "propietaris" de mascotes, més que no per les mascotes mateixes) en general, i jugant amb el gel (caminant-hi per sobre i mullant-nos els peus i mans).

Entre gorg i gorg (5 o 10 minuts) anavem arreglant el món, una mica de medicina, una mica de bombes, una mica d'economia i una mica d'alegria que, fet i fotut estem a diumenge i ens ho mereixem!!!

També apostem sobre l'alçada dels salts i la profunditat d'alguns, que prometen bastant (amb 10 metres de caiguda d'aigua i fondària d'un parell de metres en alguns punts). A la primavera toca anar-hi professionalment per a inaugurar la campanya d'immersió de muntanya!

Òbviament, es fan les fotos de rigor fent el saltimbanqui i amb tot el grup, aprofitant totes les funcionalitats (incloses les desconegudes) de les nostres càmeres.

Esmorzem en un solei d'on fa mandra aixecar-se i ja quasi al capdamunt tombem a la dreta fent mitja volta per l'altre riba, seguint arreglant el món i de tornada cap a la zona de picnic inicial (porteu 10€, per si de cas, jeje) on dinem acompanyats per un solet generós i sense gens de vent que ens fa tornar al cotxe tant bon punt insinua amagar-se rera la muntanya.

Refem els 2853 metres de camí fins a l'inici del camí ral (allà les mesures es fan així de precises), agafem els cotxes i "véte por culo", de tornada cap a marc després d'exòtiques infusions afrodisíaques amb noms picantons.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada