dissabte, 26 de desembre del 2015

Tradició: per Sant Esteve cap al Matagalls

Per aquesta temporada hem decidit no fer cap calendari... qui vulgui plantejar una sortida, ho farà córrer i avall... sobre la marxa.
Dissabte 26 de desembre... Sant Esteve... i se'ns acut convocar la gent a les 7 del matí!!! Veurem quin agosarat valent apareix... 
Doncs sí, hem sigut 11 ... a veure, l'Oriol, l'Alex, la Marta, l'Anna, en Neil, en Lluís, l'Ignasi, la Montse, en Pere, la Roser i jo mateixa. 

Ens hem repartit i amunt, cap a Palautordera per pujar cap a Collformic. Una lluna plena espectacular ens ha anat acompanyant tot el camí. Cel serè. 
Arribem, i sí, hem get bé de quedar d'hora, ja hi ha forces cotxes... la lluna encara hi és. La podem contemplar perfectament... el cel ja s'ha aclarit mentre el sol surt a despedir la lluna, trencant del tot les llums a l'horitzó.
A la plana encara hi ha boira, i les muntanyes llunyanes només estan enferinades. No fa fred, quin Nadal! ni fred, ni neu... 
Enfilem... i n'hi ha que no callen ni a la pujada... però és clar, no es pot demanar que xerrin i portin bon pas... 
Tot i que sospito, que callant tampoc s'acceleraria ... fa estona que hem perdut l'Ignasi... deu ser a dalt ja!

Converses vàries, de reculls de fotos, de coses pendents abans d'acabar l'any, de generacions senceres que estan canviant els "modus operandi" ... un pessebre que ja no hi és, un que per primera vegada puja al Matagalls.
Ens trobem gent de baixada, que ens comunica que a dalt fa vent! 
(Com no!)

Sí, l'Ignasi el trobem quasi "petrificat" de fred, i tot i així ens hem superat en el càlcul del pla quan ja vèiem la creu... menys de mitja hora! 

Dedicim fer un pilaret... va de tres, que som prous... però per no relliscar la Montse es treu els mitjons, i queda glaçada... tot i així rellisca, fa fred, i des de baix no es veu clar... i francament, crec que des de dalt, tampoc.
Anem enrera, però fem un mini pilaret de dos. La intenció hi és... i òbviament no pot faltar un Supertramp! ... vàries fotos i en queda un de molt xulo.

Ara ja cap avall, que ens esperen els canelons... anem baixant ... cadascú en el seu estil, uns ràpid, d'altres comprovant la geologia a cop de cul... pero bé. 
Una parada "tècnica" a St Esteve de Palautordera, ens refresquem la gola, la fem petar i brindem per lo "estupendus" que som! ja en tenim un altre al sac. I potser repetirem local, sembla que hi tenen música en directe... serà qüestió d'organitzar-ho... Cap a Mataró... i fins la propera!

aqui l'enllaç al flickr amb la resta de fotos
https://flic.kr/s/aHskrGsKcECap comentari:

Publica un comentari a l'entrada