dilluns, 9 d’abril de 2012

El Perelló 28 i 29 d'abril: anima't a conèixer les Terres de l'EbreLa sortida està preparada per conèixer una mica el territori i la seva gent.
Sempre com a eix vertebrador, l'Ebre ha marcat el desenvolupament d'aquestes contrades.
Visitarem el Castell de Miravet, un exponent que rebel·la com n'era d'important el riu com a eix de comunicacions i transport. També veurem un pas de barca.
També visitarem l'abric rupestre de Cabra Feixet com a prova irrefutable de que des de fa molt de temps ja s'habitaven aquestes terres.
També farem un tros del GR-92 que recorre la costa.

Sortida local: Dissabte 28 d'abril a les 8:00 h
Horari: Cap de setmana. Cal portar: esmorzar i dinar del dissabte.
Planning:  Dissabte: Arribada a El Perelló sobre les 10:30. Tot seguit fer el GR-92 sortint des de l'Ametlla de Mar. Visita cultural per diferents pobles de la comarca (Castell de Miravet, pas de barca, ermita de Sant Cristòfol). Sopar i dormir a la casa de colònies de Ca Manxol.

Diumenge: Esmorzar ben d'hora per després fer la ruta del barranc de les Nines on podem visitar les pintures rupestres de Cabra Feixet. De tornada a la casa de colònies per dinar i descansar. Tot seguit retorn cap a Mataró.
Preus casa colònies:  PC: 34,5 Adults 25,5 Nens + 8% IVA

És necessari confirmar l'assistència abans del 15 d'abril a l'e-mail: elisendat@hotmail.com i donar una bestreta (20€ adults i 15€ nens) a l'Elisenda.
També us hi podeu adreçar a aquest e-mail per a qualsevol dubte.

Animeu-vos! Les terres de l'Ebre us esperen!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada