dimecres, 4 d’abril de 2012

Pujada al Castell de Burriac (01/04/12) i àlbum fotos


Diumenge 1 d'abril, i sense que serveixi de precedent la caminada comença a les 11 del matí! el motiu, sortim des de la Torre Ametller per pujar amb la canalla castellera i els seus familiars, al Castell de Burriac.

Un dia esplèndid acompanya a tots els caminaires, qui acompanya qui? castellers a caminaires, caminaires a castellers? compta per la llista d'enguany? Quina taula haurem de muntar si fem sopar de caminaires!!!!

Moltíssima canalla, alguns ja acostumats, i d'altres que es van distreient amb qualsevol cosa i de seguida ens trobem al peu del castell... la pujada per la grimpada és ben bé una prova de traça per alguns menuts, que arriben a dalt amb satisfacció d'haver assolit el seu primer cim!
També posa a prova la confiança d'algunes mares patidores en veure les seves criatures enfilar-se per les pedres...

Arribem a dalt i és ben bé una invasió blava del castell, quan ja ens hem refet de l'esforç, comença la ja tradicional exhibició de pilars familiars, un darrera l'altra... els que no són de la colla, i han decidit pujar a Burriac en un dia tan lluminós, es troben amb un bon ,espectacle a primera fila.

Tothom content, pilar de 4 femení, final, al peu de la senyera, és el senyal per decidir tornar... a baix a la Torre, ens espera a alguns, un dinar de colla, a d'altres abraçades i desitjos de bona Setmana Santa, que ara comença.

La veritat, un gran dia assoleiat, clar, i amb bona companyia... una mica dedicat als més petits... qui sap, potser hem encès la flama caminaire a algun d'aquests menuts capgrossos...
Ja anem parlant de la propera... dia 22 Baget-Rocabruna, en Sergi em promet que és assequible, esperem-ho!Imma Dorda
Força, equilibri, valor i seny!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada