dilluns, 19 de març de 2012

Camins de Ronda (18/03/12) i àlbum de fotos


Tot decidint de no deixar passar el dia que hi havia marcat al calendari, optem per fer un tram del GR 92, altrament conegut com camins de ronda...

Finalment a dis quarts de vuit del diumenge, només som dos. Però, res ens impedeix seguir amb el que s'havia previst. Anar a Lloret a mirar a on portava el camí de ronda que tantes vegades hem trepitjat amb la secció de rem, per veure les regates que s'han celebrat a Sa Caleta, de Lloret de Mar.

Així doncs, cap allà que anem. Amb tanta rotonda a l'entrada de la ciutat, quedem situats 'una platja abans' de Lloret, però ja ens va bé, i decidim buscar el GR, ben marcat, que ens portarà pel mig d'urbanitzacions de cases boniques, i malauradament buides, algunes acabades de construir i en venda... però el sol, i un dia clar ens acompanya, i de seguida ens podem posar en màniga curta.

Seguim les marques, i pujant escales i baixant corriols descobrim un racó per fer un vermout qualsevol diumenge al matí, a toc de mar, i força discret entre els pins que arriben fins les roques...

Les marques estan ben marcades, i els camins són ben bé de luxe, la majoria empedrats amb vistres als penyasegats, que deixen vistes un pèl encalitxades a aquelles hores, però amb aigues turqueses fantàstiques... quin pais que tenim!

Ens trobem poca gent, de moment, i molts estrangers...

Trevassem Lloret, i de seguida som a Sa Caleta, on hi ha explicacions de com està això quan hi ha regates de llagut català! quina diferència! no són ni les nou del matí (penso) i ens trobem un grup de joves, no sé si anglesos o alemanys, que fan un tran corrents.. tots equipats... moníssims... al cap de poc ens els trobem de tornada 'hi, again', i ens recorden!

Un cop hem tombat Sa Caleta, després del Castells de'n Plaja, ens trobem amb unes escales que em recorden que no faig esport!! Ens haurem de posar en forma!

Anem caminant i xerrant... quantes cases malaguanyades! si més no durant una bona temporada de l'any... si trobo un mosso, m'oferiré de masovera! homeee. En un lloc així!!

Quan finalment hem arribat a Cala Canyelles, ens hem sentit com a casa! i ens hi hem aturat a esmorzar... un pèl tard.

Allà, mirant el que podiem continuar, ens tocava massa tram urbanitzat,pel que hem optat per tornar, després de no poca estona asseguts a la platja contemplant com el mar anva agafant empenta.

El camí de tornada s'ha fet més curt del que esperavem, i ens hem pogut aturar al Castell St Joan, que ens havia passat desaparcebut a l'anada.
Fins a la platja de Fanals, cotxe i cap a casa. A una bona hora i amb ganes de migdiada.
Això sí, per poc que pugueu, si teniu una estona, visiteu el Bar Cala Banys... un lloc encantador, amb bona música i vistes magnífiques...

Ara, el calendari ja s'escurça! tot i que la que avui no s'ha fet del Perelló, pel que sé, ha quedat només, posposada... ens informaran!


Imma Dorda
Força, equilibri, valor i seny!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada