dilluns, 8 d’abril de 2013

Bon dia Caminaires!!!!

Aquí va la Crònica de la sortida del Bassegoda, a l'Alta Garrotxa.

La sortida es a les 07:00 del matí des del local de Capgrossos de Mataró en direcció cap a Olot per Bracons,bueno , bonito i barato. Farem parada a Olot a la Plaça Clara on hi ha un Viena,per a fer poniols, cafè amb llet amb gas......
Un cop hem agafat energies , tornem a agafar cotxes i agafem cotxes fins al poble de Sadernes, on haurem de deixar els cotxes( a partir de l'abril hi ha prohibició d'accedir amb cotxes).

El cami transcorre els primers 6'6 quilometres per pista i algun tram de Corriol fins arribar a Mare de Deu de les Agulles, de dificultat baixa. Els seguents 2 quilometres son de dificultat mitjana fins arribar a un Coll. A partir d'aqui , comença el major desnivell i dificultat alta. Es un tros de tartera fins arribar al peu del Bassegoda. Un cop allà,resseguim la base del cim per anar a cercar la grimpada final,equipada amb cadenes  per a facilitar la pujada i baixada que es realitza per el mateix lloc. Depen de per on es pugi es un pel aeria. Desprès de si fa bon dia observar les vistes des de dalt emprenem la baixada,els primers quatre-cents metres son amb un desnivell important,despres ja arribem a un prat i atraves de corriols i pista forestals anirem baixant fins a arribar prop de Sant Aniol d'Aguja,que per els que ja vau venir a la caminada de Sadernes-Sant Aniol , ja coneixereu el camí, que transcorre a traves del riu fins arribar al pont d'en Valentí i anant per a pista fins als cotxes a Sadernes.

Es una ruta llarga i amb algun tram de dificultat alta i grimpada equipada amb cadenes!!!
Distància : 22'64 quilometres
Temps : 7h15/7h30( amb parades per dinar i esmorzar)
Bastons recomanables!!!!


BassegodaMare de Deu de les Agulles


Cadenes de la GrimpadaCim del Bassegoda


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada