dilluns, 23 de desembre de 2013

Passejada pel Montseny

Sortim 12+2 caminaires barrejats de Mataró i Girona, però amb voluntat de passar un matí arreglant el món i respirant aire fresc.
Comencem -com és de rigor- preguntant si tothom vol començar pujant la muntanya, i en cas afirmatiu, si ho vol fer pel costat dret o pel costat esquerra. Sembla que tothom respòn unànimement a les dues preguntes i ens enfilem per un camí de faigs en un ambient més càlid del que molts haviem previst en deixar el local.
Les converses deixen enrera la corrupció, les manis indepes i s'albira un sol lluent que fa lluir la boira als nostres peus, mentre comencem a llençar bastons com aquell que llença els problemes fora. Però tornen, a tota velocitat i plens de baves. Com els problemes mateixos!
Recordem velles caminades mentre degustem els pastissos gourmet de poma i de xocolata que ens ha preparat el pastisser més guiri de la colla!!!


Deliciosos, com no, com els escassos rejos de sol que arriben al lloc on hem fet l'aturada d'esmorzar. Reprenent la pujada ens allarguem i alguns ja s'independitzen, però el nostre pastor els espera fins al punt de trobada on s'acaba la tartera i on trenca el poc gel que hi ha a l'obaga. Els primers arriben ja al coll des d'on es veu Sant Segimon, amb un sol ja perfecte que fa pinta de durador.
A partir d'aquest punt, s'ajunten els camins nostre i el que puja de collformic, en una avinguda que semblen les Rambles.
Arribats al cim, sense pilars oficials ni posta d'acord sobre quin domàs posar, acabem triant els dos domassos i fent el supertramp. Bé, i alguna foto també!


A la baixada, ens aturem al coll, però el sol ens persegueix i fa aixecar de taula per tornar al cotxe a dos de cinc.

Un gran dia amb molt bona companyia i un sol que realment ha fet molta enveja als qui han triat estar a Mataró!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada