divendres, 7 de febrer del 2014

ES VEN MAGNÍFICA TORRE MEGALÍTICA

Donar una volta a Céllecs mai ha estat tant bonic. Gaudiu d'un apartament a la muntanya, a 4 vents des d'un dels cims prehistòrics més concorreguts de la comarca.

Enfilant des del bosc de Ruscalleda, vorejant la pedrera, i al llarg de 15km es troben situats la terrassa-mirador (increment de 400m positius), l'ermita de sant bartomeu (contemporània), la cabana del moro (on en Guiri ens delecta amb un GRAN pastís de formatge),  el plat del rei- saló menjador, un magnífic SPA termal amb banys de fang i "relaxing cup of senglar" i una espaiosa sala de pintures coneguda com a pedra de les orenetes.

Seguint enllà trobem la sala d'escultures de la pedra de les creus, un bolet decoratiu de passadís (edat contemporània, que fa prou bonic) i un petit dòlmen que ens cola un gol per a si mai hi volem anar a estavellar.

Seguint perduts en la immensitat del passadís de la casa, ens endinsem a la foradada, hi fem un pilaret sense domàs i potser un altre dia considerarem la compra del piset.

Una cucada, però el passadís és massa llarg i les habitacions estan marcades de forma una mica confusa ... Al capdavall hem completat la volta en 3 hores!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada